KUNSTUTSTILLING 17 -18 OKTOBER 2009
 
Lions Club Skedsmo og Lions Club Nedre Romerike arrangerte for andre gang en salgsutstilling av kunst i storsalen på Skedsmo samfunnshus.
 
Overskuddet av salget går i sin helhet til humanitært arbeid. Det var bred markedsføring i lokalpressen, i distrikts-TV, ved plakater, bannere og innbydelser direkte i postkassene.
 
Utstillingen i fjor ble en stor suksess – den fikk strålende omtale i pressen – publikum var overstrømmende i sin ros. En omsetning på ca 500.000.-
 
Her deltok mange kjente kunstnere som bla. Vebjørn Sand og Franz Wideberg
 
-Bildene over viser  mine  2 vegger på utstillingen : )
 
 
 
 
Bli med på en reise gjennom byen vår, sett gjennom øynene til illustratører og tegnere som er like glade i Drammen som deg. Hver uke frem mot jubileumsåret 2011 vil det postes en ny illustrasjon her og i Drammens Tidendes lørdagsutgave.
 
Broene i Drammen omtales sjeldent i positive ordelag. Men til lørdag kan du se hvor vakre og poetiske de kan være! www.drammenillustrert.no
 
Broene i Drammen
Tegnet av Anne-Maria S. Håndstad | Uke 10- 2010
 
Hvorfor bygge bro? Sterke, regelmessige konstruksjoner i stein, betong og stål, slynger seg gjennom byen. Broer over dypet. Fra et sted til et annet.
Formidler og knytter sammen byens harmoni, byens ballansepunkt. Steder brakt sammen. Flere muligheter, variasjoner. Grunnlag for vekst, erobring, konflikt, løsning… Samhold.
 
 
Lier kunstforening
Separatutstilling - februar 2011
Norsk Landbruksmuseum ÅS
Separatutstilling  
27. februar- 25. April 2011
Rommerike Lions billedkunst
Elva rundt Drammen 2010
Elva rundt Drammen 2009